Online inschrijven voor activiteiten

Vanaf dit jaar kan je online inschrijven voor de activiteiten die de gemeente organiseert.

Dat gebeurt in twee stappen. Eerst wordt gezorgd dat alles vlot verloopt voor de inschrijvingen van kinderen in kampen, voor Grabbelpasactiviteiten, workshops in de bib... In latere instantie zullen tickets voor activiteiten voor volwassenen ook op die manier aangeboden worden.

 Voor inschrijvingen van kinderen kan je je vanaf 16 januari registreren. Dat doe je op https://inschrijvingen.melle.be/

Je maakt een account aan voor je gezin en voegt gezinsleden toe. Je vult per kind ook een medische fiche in en keurt deze goed.

Inschrijven voor activiteiten zal mogelijk zijn vanaf 28 januari. Dan starten de inschrijvingen voor de paassportkampen. Andere activiteiten, zoals de grabbelpasactiviteiten in de paasvakantie, zullen geleidelijkaan volgen.

Het is aan te raden je te registreren vóór de eigenlijke inschrijving. Dan kan je rustig al je gegevens invullen. Op het moment dat je wil inschrijven, kan je vlotter de inschrijving afhandelen zonder je nog om medische fiches en dergelijke te moeten bekommeren.

Wanneer de inschrijvingen starten, meld je je aan en selecteert meteen welke activiteiten je voor welk kind wenst. Je rekent meteen af en betaalt online.

 

Voor volwassenen

Inschrijvingen voor volwassenen (denk aan kaartjes voor een concert, een plaats voor een uitstap of lezing, sportlessenreeksen en sportdagen...) zullen minder gegevens vragen en nog vlotter afgehandeld kunnen worden. Hierbij zal je ook mensen kunnen inschrijven die geen familielid of gezinslid zijn zodat je samen met vrienden of familie samen in één keer kan inschrijven zonder dat iedereen een eigen account nodig heeft. Dit zal mogelijk zijn vanaf april 2017.