Word ambassadeur van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen

Toeristen en gasten komen vaak in een horecazaak terecht met tal van vragen over de streek die ze bezoeken. Wellicht kan je als horecamedewerker niet altijd geschikt antwoorden op hun vragen...

 Tijdens de gratis opleiding 'Toeristisch Ambassadeur van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen' kom je op een prettige en speelse manier te weten welke schatten er verborgen zitten in jouw sierteeltstreek. Daarnaast zal je er ook leren hoe je deze informatie met overtuigende fierheid kan overbrengen op je klanten. Onder begeleiding van een gemotiveerde coach word je ondergedompeld in je eigen streek met al haar facetten en toeristische toppers. Je komt te weten hoe je je klanten met een meerwaarde benadert en hen met veel enthousiasme en een goed gevoel jouw streek kan laten verkennen... En je ontdekt zelf een aantal siertelers en trekpleisters in jouw sierteeltstreek! Na het volgen van de volledige vorming laten een pin en een label je eraan herinneren dat jij het aanspreekpunt voor je gast bent.

Heb je de opleiding reeds gevolgd, en wens je je verder te verdiepen in de toeristische toppers van de sierteeltstreek? Geen probleem, schrijf je dan in en sluit aan bij de namiddagsessie.

Meer informatie vind je hier.